Mikä on syy, miksi kuukautiset viivästyvät noin puoli kuukautta, mutta raskautta ei ole?

Kuukautiskierto on viivästynyt puoli kuukautta, mutta se ei todellakaan ole raskaana, tämän kuukauden mieliala ei ole hyvä, onko se merkityksellistä vai mitä.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:311
Dandan_Zhang

Kunto-analyysi: Kuukauti on naisen neuroendokriininen säätely, jotta säännöllinen sykli saattaisi vaikuttaa endokriinisiin ympäristöön, emotionaalisiin, lääketieteellisiin, henkisiin ja psykologisiin tekijöihin, ja joskus myös viivästyminen on normaalia, kuukautiset viivästyvät yli 7 päivää peräkkäin
Min_Zhou

Hyvä: Diagnoosi ja hoito tavallisista sairauksista, usein esiintyvistä sairauksista ja vaikeasti hoidettavista sairauksista sisäisessä lääketieteessä, diagnoosin ja hoidon laajuus:

Kuntoanalyysi: Hei, on monia tekijöitä, jotka vaikuttavat kuukauteen, muutokset ympäristössä, tunneeroista, työstressistä, painonnoususta ja menetyksestä, tiettyjen lääkkeiden ottamisesta, rasittavasta liikunnasta jne. Voivat vaikuttaa kuukauteen.
66yiyuan_4

Hei: Kuukausi on monien tekijöiden, kuten henkisten, emotionaalisten, ympäristömuutosten, sydämen, lääketieteen, sairauden ja ravitsemuksellisen tilan alaisia, mikä voi johtaa epäsäännölliseen kuukauteen. Jos poikkeavuuksia ei ole, sitä pidetään normaalina etukäteen tai väärin viikon ajan.
Ting3289312_Yi

Kuntoanalyysi: viivästyttää kuukautisia, sulkee pois mahdollisuuden raskauteen ja ottaa enemmän huomioon henkisiä tekijöitä, mutta myös varottava siitä, johtuuko se hormonaalisista häiriöistä. Ohjeet: yleinen stressi, henkinen stressi, väsymys aiheuttaa kuukautiskierron, on suositeltavaa välttää
Yanhn_Li

Kuntoanalyysi: väsynyt, rauhallinen tai psyykkinen stressi ja ahdistuneisuus, ympäristön muutokset ja gynekologiset tulehdukset, hormonitoiminnan häiriöt ovat mahdollisia ohjeita: kuukautisten viivästykset ovat moninaiset syyt, mieliala, ympäristö, ruokavalio jne.
Xiuyisheng_Xiao

Kunnon analyysi: Hei, emotionaalinen epävakaus vaikuttaa raskauteen, normaali kuukautisviive on normaali viikko, on fysiologinen ilmiö, jos olet liian ahdistunut, on parasta mennä sairaalaan tarkistamaan ajankohtaiset hoitosuunnat: on parasta tarkistaa,
Long_Sha

Kuntoanalyysi: Hei, on monia tekijöitä, jotka vaikuttavat kuukautisten poikkeavuuksiin, kuten epänormaali munasarjojen toiminta, kohdun sairaus, kohdun ontelotulehdus, endokriininen toimintahäiriö jne. Ohjeet: Voit tehdä elektrokemiluminesenssivastemäärityksen sairaalassa kolmesta viiteen kuukautisten kuluttua.
Gge948005_E

Henkinen stressi, ahdistus voi aiheuttaa epäsäännöllistä kuukautis- ta, rentoutua
Jie_Liu
lääkäri

Hyvä: ihon sukupuolitautit, epäsäännölliset kuukautiset, nuha, nenän polyypit, nielutulehdus.

Hei, kuukautiskierroksella on tietty suhde ihmisten tunteisiin, ihmisten tunteet saattavat vaikuttaa johonkin kehon endokriinihoidon muutoksiin, jos on määritelty, että raskautta ei ole, on suositeltavaa tehdä väri Doppler -tutkimus ja tarkastella endometriumia.
Jingwen_Feng

Kunnon analyysi: Kuukautisjakso viivästyy, mikä johtuu hormonaalisista häiriöistä, ja jos se on vakavaa, on helppo aiheuttaa amenorrea, Progesteroni on hormonaalinen lääke, sitä ei pidä syödä usein, riippuvuutta on helppo tuottaa ja keho on rasvaa.