Kun sydän lyö, tunnen yhtäkkiä ilmavirtauksen törmäämisen.

Kun sydän lyö, tunnen yhtäkkiä, että ilmavirtaus on törmäys oireeseen: Sydän lyö äkillisesti ja tuntee, että sydämessä on ilmavirta ja sellainen asia törmää sydämeen, kun se tapahtuu, syke nopeutuu ja lisääntyy, on ennenaikaisia ​​lyöntejä.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:456
Xiangli_Wang
lääkäri

Hei, kuvauksen mukaan harkitse sydämesi alkamista tai liittyy epäsäännölliseen elämäntapaan, on suositeltavaa mennä sairaalaan sydäntarkoitukseen, mutta vältettävä pysymään myöhään, kiinnitä huomiota lepoon.
Jimin_Zhu

Kunto-analyysi: Hei, oireesi tulisi aiheutua kohtuuttomista elintavoistasi. Ohjeet: Ehdotan, että ensin rentoudu, mene sairaalaan tekemään asiaan liittyviä tarkastuksia, poista epänormaaleja tilanteita ja järjestä sitten
Xingyong_Lu

Kunto-analyysi: Hei: Sinä olet kuvannut itseään havaittavasta sykeestä, on sydämen ennenaikaisia ​​lyöntiä, joka liittyy tilan pahenemiseen ja elinolojen epäsäännöllisyyteen Ohjeet: Ehdotan, että sinun pitäisi olla säännöllinen.
Dongping_Ma

Tilanneanalyysi: Hei, olen erittäin iloinen voidessani vastata kysymyksiisi. Selväsi tilanteen mukaan harkitse ennenaikaisten lyöntien aiheuttamaa takykardiaa. Ohjeet: Voit käyttää rytmihäiriölääkkeitä, ja ruokavalion tulisi olla kevyt mutta ei täynnä, syödä enemmän tuoreita hedelmiä ja vihanneksia.