Voinko laihtua syömällä omenoita yöllä?

Syö omenat yöllä laihtua.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:331
Haitao_Lu

Hei, jos haluat laihtua tässä tilanteessa, voit saada tarpeeksi aamiaista, syödä lounaalla, syödä vähemmän päivällisellä, syödä kurkku tomaatteja täyttämään nälkäsi, omenat eivät ole niin kuumia kuin kurkut. Jos et syö, voit syödä omenoita.
Yujuan_Gao

Kuntoanalyysi: Sukupuolisten naispuolisten alaikäisten potilaiden kliiniset ilmentymät eivät ole muita painonpudotuksia. Ehdotuksia: Esikuvagnostiikan tekeminen sinun kuvauksen mukaan on suositeltavaa.
Huaxian_Jin

Kunto-analyysi: Jos et syödä päivällisellä syödä omenaa, niin se on laihtua, jos syöt omenoita aterian jälkeen, se ei ole laihtua, opastus: illallinen on lähinnä syödä vähemmän, koska yöllä nukkumaan
Qianqian_Li

Kunnon analyysi: Hei, Apple on laihtuminen, on syytä syödä hedelmiä yöllä. Ohje: Kaksi muuta ateriaa pitää noudattaa ja syödä hyvin. Illallinen voi syödä hedelmiä, tärkeintä on vaatia.
Hongli_Yan

Kunto-analyysi: Hei: Lihaa on monia tapoja: kuten rasvan määrän vähentäminen voidaan muuntaa sokerimaiselta ruokalta, kuten taro-kaltaista tärkkelystä Ohje: Lisättäessä hedelmää, voit vähentää peruselintarviketta oikein ja sisältää myös sokeria.
Kaidong_Ceng

Kunto-analyysi: Painonpudotus on tasapaino liikunnan kulutuksen ja ravinnon imeytymisen välillä. Ohjeet: Ehdotan, että voit syödä vähemmän ja syödä vähemmän, syödä päärynöitä, kun olet nälkäinen, on vähiten kalorihedelmä.
Xinchang_Li

Kuntoanalyysi: Hei, laihtuminen riippuu ruoan saannin ja harjoittelun kulutuksen välisestä suhteesta, kulutus on suurempi kuin energian saanti todennäköisesti laihtuu. Ainoastaan ​​syöminen omenoilla ei voi olla painonpudotuksen rooli.
Xiancheng_Gong

Kunnonanalyysi: Kun energian saanti on alempi kuin energiankulutus, painoa vähennetään. Ohjeet: Ehdotukset: Omenan syömisen energia yöllä on puhdasta saantia, joka ei edistä laihtumista. Yleensä kohtalainen liikunta, ruokavalio 6 minuuttia täynnä
Hua_Wang

Kunto-analyysi: Tarkka seurata ja kehittää syömismuotoa \"varhain syöminen, syöminen iltapäivällä, vähemmän ruokailua iltaisin\
Jun_Xiang

Kuntoanalyysi: Painonpudotus liittyy kehon liiallisen rasvan ja painon vähentämiseen. Se viittaa lääkkeiden, kuten nopean ja ohut, ruokavalion, liikunnan, kiinalainen lääketieteen meridiaaneihin, Lido-muovihierontaan, jotta kehon rasvan kerääntymisen ilmiö voidaan saavuttaa.