Oletko raskaana samassa huoneessa 4. kuukautisten päivänä?

Ongelman kuvaus: Kuukautisjakson neljäs päivä ei ole käytössä samassa huoneessa. Jos olet raskaana, mikä vaikutus?

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:307
H1598_X

Kuukautisjakso samassa huoneessa ei ole raskaana Kuukautisjakso on todennäköisesti aiheuttama infektio Saman huoneen kuukautisjakso on erittäin haitallinen: 1) on helppo aiheuttaa erilaisia ​​tulehduksia, kuten endometriittiä, salpingiittia ja jopa lantion tulehdustauti ja hedelmättömyys (2) kuukautiskierros
Wei_Li
lääkäri

Hyvä: Hyvä synnytys ja gynekologia, virtsatieteen sairaudet, ihosairaudet, ruoansulatuskanavan sairaudet,

Ohje: raskauden mahdollisuus on hyvin alhainen, niin kauan kuin se on normaalia kuukautiskiertoa, se ei ovulaatiota kuukautisten aikana, joten jopa samassa huoneessa raskauden mahdollisuus on äärimmäisen pieni ja on suositeltavaa rentoutua ja toteuttaa tehokkaita ehkäisytoimenpiteitä.
Enshi_Ai

Hyvä: Keskity huumausaineiden tutkimukseen, etenkin syöpälääkkeisiin perustuvaan lääketieteeseen, hyvä yhdistelmälääkkeissä.

Hei: Kuukautiskierukka ei ole raskaana Toivottavasti vastaukseni on hyödyllinen sinulle, tervetuloa kysyä uudelleen! Yllä oleva kysymys on kysymys: \"Onko se raskaana samassa huoneessa neljännen päivän kuukautisten aikana?\"
Zaixinzhong_Feng

Tällä kertaa ei ole raskaana, toivon, että vastaukseni on sinulle hyödyllinen. Jos et ymmärrä mitään, olet tervetullut kysymään uudelleen.