Vauva yhdeksän kuukautta, kehityskaari taaksepäin

Vauva oli yhdeksän kuukauden ikäinen ja alikehittynyt, molemmilla puolilla aivojen puolipallit olivat symmetrisiä ja harmaiden aineiden jakautuminen oli normaalia, ja kaksipuolista kammiota oli useampia hajanaisia ​​T2-korkeita signaalivärejä, eikä toista aivojen parenkyymissä ollut selvää yhteistä signaalia.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:389
Xiling_Wang

Hyvä: kauneus

Kunto-analyysi: Hei, tämä ystävä, lapsen tutkimustulokset, mikä viittaa siihen, että lapsella on hypoksista iskeemistä enkefalopatiaa. Ohjeet: Lapsen nykytilanne, varhainen puuttuminen, on suositeltavaa ohjata vauhtia suuren sairaalan hermolle
Voitko parantaa sitä, onko jälkivaikutuksia?
Hei, potilaan tila, aktiivinen hoito, voi parantaa potilaan kykyä elää.
Voidaanko se palauttaa tavallisiin lapsiin?
On hyvin vaikea palata normaaliin, mutta aktiivinen kuntoutus voi parantaa lapsen kykyä elää itsenäisesti.
Kuitenkin tyttäreni ajautuu esineen jälkeen, ja hän reagoi: käsi tulee kiinni leluun ja joskus vaihtaa käsiä, ilman peukalon solkiongelmia, se kääntyy, mutta se ei kääntyy takaisin.
Verkossa, koska et voi tavata lapsesi suoraan, ei ole helppoa arvioida. Siirry sairaalan neurologiaosastoon lääkärintarkastukseen ja tarkista sairaus, ja mentaliteetti on käytännöllinen.
Haixia_Li

Vauvan älykkyyttä ja liikkumista verrattuna samanikäisiin lapsiin ei ole merkittävää eroa. Tarvetta yhdistää kliininen tutkimus ja lääketieteellinen historia, on suositeltavaa ottaa lapsi maakunnan kolmen parhaan sairaalahoidon klinikalle, selkeä diagnoosi ja hoito.
Shulian_Li

Hei, kuvauksen mukaan, lapsen nykyinen tilanne on se, että aivojen magneettiresonanssi on lievästi epänormaali, lapsi on kehitysvaiheessa ja kasvun ja kehityksen myötä aivot edistyvät ja täydellisiä.
Yingjie_Zhang

Kunto-analyysi: Sanoit, että 9 kuukauden ikäinen vastasyntynyt, nyt aivojen magneettikuvaus osoitti, että aivojen jakautuminen ja aivoruutu eivät nähneet laajentamista ja muuta ohjausta: haluan ymmärtää lapsen kehitystä, erityisesti raajojen läsnäoloa
Nyt minä käännyn ja kyykistykseksi, mutta en katso ylös, enkä aio kääntyä, en istu tai seisoo, en kiipeä, ruumiini on pehmeä ja minulla ei ole voimaa, mutta ajetaan asioiden jälkeen, ja hän reagoi ja käteni tarttuvat leluihin.
Nykyinen tilanne on allerginen tietyille elintarvikkeille, mielestäni on välttämätöntä antaa oireellisia lääkkeitä tuulen poistamiseksi ja kehon parantamiseksi.
No, onko hänen valkoisen aineensa pehmennetty tämän aliravitsemukseen liittyvän kammion vieressä?
Kyllä, on olemassa tietty suhde, joka on annettava ravitsemuksen parantamiseksi.
Hyvä on, kiitos. Haluan vielä tietää, mitä tämä aivojen jakautuminen on, mikä on sulci- ja aivoraveden laajentamisen merkitys?