Täti, joka tuli 15. syyskuuta, on hammaslista 5. lokakuuta.

Auntie, joka saapui 15. syyskuuta, oli hampaat 5. lokakuuta, se ylitti pienen ja puhdistettiin ajoissa, ja 15 päivän jälkeen samassa huoneessa käytettiin aamuurnaustestiä, sähköinen raskaustesti osoitti, että se ei ollut raskaana, toistaiseksi tätini ei ole vielä tullut.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:114
Hongying_Si

Hei, kuukautiskierron aika ei ole normaali huomioon ottaen on kuukautiskiertohäiriöitä, on suositeltavaa, että voit mennä sairaalaan synnytys- ja gynekologiaklinikalle, tehdä hormoni kuusi, gynekologinen B-ultraääni jne. Selkeä syy oireenmukaiseen hoitoon.
Mei_Wang
lääkäri

Hyvä:: kohdun fibroidit, munasarjakystat, vaginiitti, kohdunkaulan hoito, kohdunkaulan eroosio, pesuallas

Hei, olen erittäin iloinen voidessani palvella sinua. Kuvauksen mukaan, jos aamu virtsa on negatiivinen 15 päivän samassa huoneessa, on epätodennäköistä, että raskaus otetaan huomioon.
Xiaoyan_Wang
lääkäri

Kuntoanalyysi: Hei, viivästyneet kuukautiset viikkoon tai viikkoon etukäteen ovat normaaleja, yleensä yöpyvät koko yön, onko kylmä tai vihainen, Ohjaavat neuvoja: Hei, viikko viivästyminen kuukautisissa
Olen jäänyt myöhään, tavallisesti nukkumaan klo 11.30, olen syönyt mausteisia nauhoja kolme päivää, olen syönyt jäätelöä ja sitten istun tietokoneen loppupäässä.
Voit tarkastella havainnointia kahden päivän ajan
Yinghui_Xue

Kunto-analyysi: Hei, sinun kuvauksen mukaan, kuten tilanteesi, jos sinulla on kuukautiskierros, kuukautiset on lykätty, raskauden raskaus testipaperi osoittaa, että se on yin, ja nyt tuntuu, että tunnelma ei ole hyvä, sen pitäisi silti aiheuttaa hormoneja.