Pidän terveyssiteistä ja tyynyistä, ja pidän myös alusvaatteista.

Tohtori, minä todella haluan masturboida juuri sellaisen terveyssiteen kanssa, jonka juuri vaihdoin, ja pudotan muutama tippa kuukautisten veren jälkeisen kuoren umpeen, heiluttaen hevosen silmän virtsaputkeen, niin se tuntuu erittäin viileältä, aivan kuten sen laittaminen vaginaan.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:274
Aiju_Chen
Päälääkäri

Hyvä: rytmihäiriöt, sepelvaltimotauti, verenpaine, reumaattinen sydänsairaus, sydäninfarkti, sydämen voimakkuus

Hei, sinun kuvauksesi, jos saavutat oman seksuaalisen tyydytyksen tällä tavalla, katsokaa, että olet seksuaalinen psykologinen häiriö. Sinun on parasta kuulla seksuaalista psykososiaalista neuvonantajaa.
Yumei_Gong

Hei, sanotun tilanteen mukaan, saatat nyt olla neuroottinen kunto. On suositeltavaa mennä sairaalaan etsimään neuvonantaja käyttää aversiohoitoa tai käyttäytymiskykyistä kognitiivista terapiaa muuttaa nykyhetkeä. Toivotan teille onnellista elämää.
Liangmei_Yan
lääkäri

Hyvä: akne, urtikaria, ekseema, psoriasis, herpes zoster

Hei, teidän kuvauksen mukaan sinulla on psykologisia ongelmia, sen pitäisi olla fetissi, mutta tottumuksillasi on vaikutusta terveyteen. Siirry mielenterveysosastolle tekemään psykologisen mittakaavan mittausta tutkimuksen tulosten mukaan.
Weiqi_Wang

Kuntoanalyysi: Hei, tämä tilanne johtuu henkilökohtaisen psykologisen suuntauksenne ohjauksesta: tällainen tilanne ei yleensä vaikuta, voit yleensä kiinnittää siihen huomiota