Minusta tuntuu, että minun emättimessäni on jotain sormillani.

Laitoin sormen emättimeen ja tunsin, että siellä oli jotain. Onko tämä asia? Sitten työnnän sen ylös sormellani ja vuotaa. Mitä tapahtui?

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:211
Yan_Cui

Kuntoanalyysi: Tämä tilanne on tarkistettava, yleensä harkittava, onko olemassa kystiä tai tulehduksellisia infektioita. Ohjeet: Sinun tilanne on otettava huomioon gynekologisessa tutkimuksessa, yleensä harkitse, onko virtsan epänormaali tai tulehdus voi olla sisäinen.
Yaqin_Li

Kunnonanalyysi: Hei, kuvauksen mukaan harkitse kohdunkaulan koskemista, kohdunkaula sijaitsee emättimen yläosassa. Ohjeet: Jos haluat verenvuotoa, sinun täytyy mennä sairaalaan tarkistaaksesi, onko sinulla sukupuolta, tarvitset gynekologisen tutkimuksen, ks.
Xin_Liu

Kuntoanalyysi: Sinun on tehtävä lähitulevaisuudessa yhteistyötä gynekologisten tutkimusten kanssa tarkistaaksesi, onko kyseessä gynekologisia vaurioita. Lisäksi sinun on kiinnitettävä huomiota kevyeen ruokavalioon, lähinnä mausteiseen mausteiseen ruokaan ja liian rasvaiseen ruokaan.
Haidong_Wang

Kunto-analyysi: Tilastolliselta tilanteelta, mitkä sormet tuntuvat emättimessä, pidetään ylitöiden aiheuttamaa kohdunkaulaa väsymystä. Hieronnan jälkeinen vammojen poisto on poistettu. Ohjeet: Älä välitä tästä tilanteesta.
Yongji_Lin

Tilanneanalyysi: kuvatun tilanteen mukaan normaalit ihmiset sormet vaginaan eivät aiheuta verenvuotoa, tämä ilmiö voi olla vaginaalipolypeja. Ohjeet: emätinseinän polyypit ovat yleensä oireettomia, voi olla pieni määrä emätintä