Olen 16-vuotias ja olen epäsäännöllinen kuukautiset.

Ei normaalia, kuukautiset eivät ole tulleet? Onko se tärkeää?

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:312
Guiyun_Yin
Rakasta lääkäriä

Kuntoanalyysi: Yleensä 16-vuotiaat kuukautiset voivat olla epäsäännöllisiä, mutta myös normaaleja, niitä voidaan käyttää ilman hoitoa, yleensä 18-vuotiaiden kuukautisten jälkeen on normaalia, kiinnitä huomiota ruokavalioon ja ravitsemukseen.
Zhenqiong_Hu

Kaksi kuukautta kestäneen kuukautiskierron jälkeen sukuelinten kehitys ei ole täysin kypsä, joten kuukautiset ovat epäsäännöllisiä.Jos 16-vuotiaat kuukautiset eivät ole vielä menarheja, on suositeltavaa tehdä kuuden tahtin testi, jotta voidaan selvittää, onko kohdun kiinnitys normaali.
Bing2008_Ling

Hei, voit tarkistaa kohdun kehittymisen B-ultraäänellä, joka on ehdotus \"Olen 16-vuotias, epäsäännöllinen kuukautiset.\" Toivon auttaa sinua, toivotan teille terveyttä.
Sk64925516au_A

Kuntoanalyysi: pitäisi aiheuttaa endokriinihäiriöt, epäsäännölliset kuukautiset, olet tullut nykyään pitkään, tai olette pitkään olleet hyvin epänormaaleja.
Sk63954194rd_A

Tilanalyysi: Epäsäännöllisiä kuukautisia on monia syitä, kuten kehon hormonitasojen häiriöitä, ravitsemustekijöitä, mielialan vaihteluja, ympäristötekijöitä, huumeiden ottamista jne. Ohjeita: Ehdotan, että siirryt säännölliseen sairaalan synnytykseen ja gynekologiaan liittyvissä tutkimuksissa ja hoidoissa.
Sk64151794qb_A

Kuntoanalyysi: yleensä 16 vuotta kuukautisia voi olla epäsäännöllinen, mutta myös normaali, ei voida hoitaa, yleensä 18-vuotiaat kuukautiset ovat tavallisia ohjeita: kiinnitä huomiota ruokavalioon, sitten kuukautisiin, sitten kuukautisten hoitoon, kiinnitä huomiota