On ollut muutama kerta, kun kädessä on pieni tunnottomuus.

Useita kertoja on ollut, ja kädellä on pieni hamppu, aika on pidempi, normaalioloissa puoli päivää.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:372
Xinying_Wang

Tilanne saattaa puristaa käsiäsi, tilapäinen verenkierto ei ole hyvä, tilapäinen iskemia ja hypoksia, minun neuvoni on hieroa kädet ja kuumien vesikuplien avulla oireesi saattavat parantua.
Shoulei_Kang

Käsi tunnottomuus voi olla perifeerinen hermoston toimintahäiriö, on suositeltavaa ottaa oraalinen mekobalamiini ja monivitamiini b ravitsemus perifeerinen hermo.Lisäksi se voi johtua kalsiumin puutos, voit syödä Di Qiao kalsiumia, kiinnittää huomiota vahvistaa liikuntaa.
Dan_Cao

Hei.Kuvauksenne mukaan on olemassa monia syitä käden tunnottomuuteen, kuten kohdunkaulan spondyloosiin, yläraajojen hermovaurioon, perifeeriseen neuropatiaan jne. Voit syödä joitakin ravintoaineiden hermotuotteita ensin nähdäksesi, onko vaikutusta, jos se ei toimi, on suositeltavaa.
Xiuying_Lei

Tilanalyysi: Hei, tilanne on yleisempää perifeerisessä neuritissa, kosteuden ja kylmyyden syynä voi olla Ohje: On suositeltavaa ottaa B1-vitamiinihoidon havainto, voit myös mennä neurologian osastoon selväksi diagnoosiksi.
Huilin_Li

Kuntoanalyysi: Oireiden analyysin mukaan tilannettasi tulisi harkita, koska kohdunkaulan spondyloosin aiheuttamaa hermopuristusta voidaan harkita kahdella mahdollisella tilanteella tai se voi johtua huonosta paikallisesta verenkierrosta, joka johtuu epäasianmukaisesta nukkumistaitosta
Pilin_Wen

Kuntoon liittyvä analyysi: Hei, tämän on harkittava, aiheutuuko paikallinen väsymys, ja sitten kohdunkaulan spondylosis. Ohje: Voit yleensä välttää pitkää yksittäistä asennon, fyysistä työtä, itsemassaa, kuumaa puristusta, hankausta lääkkeitä, katso yksinkertainen hoito
Ying_Liu

Tilanalyysi: Hei, oireet saattavat johtua riittämättömästä verenkierrosta tai kohdunkaulan spondyloosin aiheuttamasta aivopahoituksesta Ohje: verenkierto voidaan ottaa ravitsemuksellisten neurologisten lääkkeiden, mekobalamiinitablettien, orytsanolin, kohdunkaulan spondyloosin avulla.
Yifeng_Pang

Kuntoanalyysi: Hei, olen erittäin iloinen voidessani vastata kysymyksiisi, jonka mukaan tilanteessa voi olla useita ohjaavia mielipiteitä: toinen on kohdunkaulan spondyloosin aiheuttama käden tunnottomuus, toinen johtuu solunsisäisestä verisuonitautista ja on mahdollista