Haluaisin kysyä, onko Gujin Pill Capsule tehokas nivelreuma?

Hei, haluaisin kysyä, onko luu-nenä-pilleri-kapseli tehokas nivelreumiin.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:203
Wanli_Liu

Hei, nivelreuma on lähinnä autoimmuuninen tulehdus, joka usein ilmenee verisuonitulehduksena ja synoviittina, joten vain tämän lääkkeen käyttäminen tämän sairauden hoitoon on vain apuvaikutus, ei ole mahdollista saavuttaa pitkää terapeuttista vaikutusta.
Yanqing_Zhang

Tila-analyysi: Hei, luun jänne pillerit verenkierron edistämiseksi, Shujin Tongluo, Qufeng-kipulääke Hypertrofisen spondyliitin, kohdunkaulan nikamien, kalkkikivien, proliferatiivisen niveltulehduksen, Kaschin-Beckin taudin jne.
Yanzhen_Zhao

Tilanalyysi: Kun olet tässä tilanteessa, yritä kiinnittää huomiota akupunktion kautta tapahtuvaan hoitoon: ylläpitää hyviä tapoja, ruokailutottumuksia, sopivaa ulkoilua, välttää liian väsyneitä.
Lijiang_Huang
Tohtorin jäsen

Kuntoanalyysi: Hei kuvauksenne mukaan, ennen kaikkea patogeneesin osalta, nivelreuma on immuunitauti, eikä tällä hetkellä ole tehokasta kovetusmenetelmää, pääasiallinen hoito on oireiden parantaminen ja myöhemmän viivästymisen estäminen.
Yue_Li

Tilanalyysi: Hei, jos kuvauksenne mukaan, jos diagnoosi on nivelreuma, sanotulla lääkkeellä ei ole terapeuttista vaikutusta Ohje: Nivelreuma vaatii pitkäaikaista suun kautta hidasta vaikuttavaa anti-reumaattista lääkehoitoa ja säännöllistä tarkastelua
Yanhua_Meng

Tilanalyysi: Kuten useimmiten, useimmilla sanoilla voi olla jonkin verran vaikutusta nivelreumiin Ohje: On suositeltavaa pitää lämpimänä normaalina aikana, sopiva fysioterapia tai hieronta, voi toipua nopeammin.
Zhenjiang_Wang

Kuntoanalyysi: Hei, reumatoidi johtuu tuulesta ja kylmästä kosteudesta, liiallisesta kylmyydestä, kylmästä ruokavaliosta, väsyneestä, johtaa ohjaukseen: Hei, luun lihaksen pillereillä on rheumatoidi, mutta ne sisältävät myrkyllisiä ainesosia (Magic