Kuukautiset menivät juuri samassa huoneessa, mutta muutaman päivän kuluttua kuukautiset

Kuukautiset menivät juuri samassa huoneessa, mutta muutaman päivän kuluttua kuukautiset ovat tämä gynekologinen sairaus?

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:268
Hui_Jin
Hoitava lääkäri

Hyvä: Krooninen keuhkoputkentulehdus, verenpaine, diabetes, emfyseema

Jos verenvuoto on nyt kaksi kuukautiskierrosta, keskellä pidetään verenvuotoa ovulaation aikana, koska estrogeeni putoaa merkittävästi ovulaation jälkeen, ja progesteroni ei nouse ajoissa, mikä johtaa verenvuotoon, pieni määrä ovulaation verenvuotoa ei tarvitse hoitoa.
Xgks_W

Yleensä on olemassa monia postmenopausaalisen verenvuodon syitä, jotka saattavat johtua ovulaation verenvuodosta, tai ne voivat johtua gynekologisista sairauksista.
Quancheng_Sheng
sairaanhoitaja

Hyvä: vaginiitti, kohdunkaulahoito, lantion tulehduksellinen sairaus, kohdun fibroidit, munasarjakystat, vaihdevuodet

Tilanneanalyysi: Jos jatkuvaa kuukautiskiertoa kutsutaan usein kuukautiskierrokseksi Ohje: usein kuukautiset ovat erittäin haitallisia keholle, on helppo aiheuttaa sinulle anemiaa, on suositeltavaa kiinnittää huomiota havaintoihin, katso, jos et voi tulla, jos tulet kolme kertaa peräkkäin, sitten eniten
Xipiaoxiang_Chen

Hei, ei-kuukautiskiertoon liittyvä emättimen verenvuoto liittyy enemmän ovulaation verenvuotoon, vaginiittiin, kohdunkaulan eroosioon, kohdunkaulan polyyppeihin, varhaisen kohdunkaulan syöpään, kohdun limakalvon limakalvoihin jne. On suositeltavaa, että lähdet sairaalaan selvittämään syyn selvittämiseksi.