Menstruatiot eivät tulleet 17 vuorokautta, ja raskaustesti oli kolme kertaa negatiivinen.

Voinko olla raskaana tai jos sinulla on epäsäännöllisiä kuukautisia?

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:381
Li_Li

Tilanneanalyysi: Hei, olet kuvannut tilanteen mukaan, että olet testattu 3 kertaa negatiivinen, periaatteessa voi sulkea pois raskauden mahdollisuuden Harkitse epäsäännöllisiä kuukautisia Ohje: Ehdotan, että menet sairaalaan tekemään B-ultraäänen
Menin sairaalaan viime joulukuussa nähdäkseni epäsäännöllisiä kuukautisia, ja lääkäri antoi minulle progesteronikapseleita ja Wujia-biokemiallisia kapseleita, mikä johtuu lääkkeiden vaikutuksesta?
Jianying_Zhang
Varamieslääkäri

Hyvä: Hyvä allergisten sairauksien, kuten urtikarian, ekseeman, virusten ja sienien diagnosointiin ja hoitoon

Jos sinulla on epäsäännöllinen kuukautiskierto, on suositeltavaa mennä sairaalaan verikokeisiin tarkistaaksesi, ovatko hormonitasot normaaleja.Voit valita hormonikorvaushoidon ja suorittaa keinotekoisen syklin säätöä.
Ningyan_Li

Tilanalyysi: Hei, tilanne ei ole varma, oletko nyt raskaana. Ohje: On suositeltavaa mennä sairaalaan tekemään veren HCG-tarkistus sen määrittämiseksi, oletko raskaana, jos olet varma, että olet raskaana, voit ottaa Wuji Baifeng Pillin kuukautisten säätämiseksi.
Nkm005_Y

Viikon kuluttua sukupuolielämästä on suositeltavaa tehdä verikoe-HCG-testi sen määrittämiseksi, onko se raskaana. Testiliuskatesti on oltava tarkka 14 päivän seksuaalisen elämän jälkeen.
Olen testannut raskaustestiä 3 kertaa 14 päivän kuluttua samassa huoneessa, joka kerta on negatiivinen.
Sk1568456081_A

Useimmat teistä ovat epäsäännöllisiä kuukautisia, epäsäännöllisiä kuukautisia syitä, väsymystä, kylmyyttä, mielialan syytä, paine on edelleen suuri jne. ~ Tämä johtaa epäsäännöllisiin kuukautisiin.
Aikooko se juoda ennen juoda liikaa jäädytettyä juomaa?
Xineyu_Hua

Hei, teidän oireistasi, se olisi epäsäännöllinen kuukautiset, saatavilla Wuji Baifeng pilleri.Säännöllisesti säännellä elämän, syödä enemmän hedelmiä ja vihanneksia, käyttää kunnolla ja palauttaa terveyden mahdollisimman pian.