Gastroenteriitti, lääkäri avasi berberiinihydrokloriditabletit vain muutaman päivän kuluttua vaikutuksesta

Gastroenteriitti, lääkäri avasi berberiinihydrokloriditabletit, vaikutus oli erittäin hyvä ensimmäisinä päivinä, ja myöhemmin se ei toiminut, ja alkoi puhaltaa

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:367
Xuebing_Li

On suositeltavaa, että potilas kuvailee oireet yksityiskohtaisesti.Jos kyseessä on vatsakipu, kuvailkaa kivun syy ja tapa lievittää kipua vatsakipualueella.Jos se on ripuli, kuvailkaa ripulin, ulosteen ominaisuuksien esiintymistiheyttä lääkityksen kohdentamiseksi.
Wenping_Gao

Kuntoanalyysi: Hei: Tilanne kuuluu enteriitin ja ruoansulatushäiriöiden esiintymiseen, lähinnä kylmän, epäsäännöllisen ruokavalion, hallitsemattoman ruokavalion, saastaisen ruokavalion jne. Vuoksi, viittaavat aktiiviseen hoitoon ja ehkäisyyn.
Linlin_Li

Kuntoanalyysi: Hei, sinun kuvauksenne mukaan, dialektinen diagnoosi kuuluu vatsakivun luokkaan: Ohje: Ehdotan, että siirryt tavalliseen sairaalan akupunktio-osastoon akupunktiohoitoon, vaikutus on hyvä.
Octorzhangyun_D

Kuntoanalyysi: Hei, sinun tilannesi on suoliston toimintahäiriö (yleisesti tunnettu gastroenteriitti) Ohje: Hydrokloridimberberiinitabletit ovat pääasiassa ripulin oireita gastroenteriitista, joten voit syödä sen muutamassa päivässä, jos