Juuri lopettanut virtauksen kahdeksi kuukaudeksi ja huomasi olevansa raskaana.

Olen juuri lopettanut virtauksen kahdeksi kuukaudeksi ja huomasin, että olin raskaana uudelleen, en tarkista raskautta, kun minulla oli tulehdusta estävä neula.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:90
Xiangqian_Che

Tilanneanalyysi: Hei, yleensä, endometriumin korjaus abortin jälkeen puolen vuoden kuluttua, on parasta olla raskaana puolen vuoden kuluttua, koska alle puolen vuoden ajan endometriumin korjaus ei ole kovin hyvä, ei raskaita munia.
Chunli_Zhang

Kuntoanalyysi: Hei, se riippuu käytetyistä anti-inflammatorisista lääkkeistä, jos yksinkertainen penisilliini-ongelma ei ole suuri opas: tämä kinolonien ja muiden lääkkeiden käyttö ei ole mahdollista, mikä voi johtaa sikiön epämuodostumiin
Jos et halua tehdä sitä, on turvallisempaa olla ihmisten virtaus.
Voi olla kivuton, toivottaa terveyttä
Minghua_Chen

Kuntoanalyysi: Hei, on parasta olla pyytämättä, ota yhteyttä lääkäriin: Ohje: Hei, kehosi on nostettava uudelleen, tämä ei ehkä ole hyvä lapsille, ehdotan, että otat yhteyttä lääkäriin.
Rong_Xu

Kuntoanalyysi: Raskauden aikana lääkityksen tulee kiinnittää huomiota turvallisuuteen, älä käytä sitä, jotta se ei vaikuta sikiön kehitykseen, on suositeltavaa käyttää lääkettä lääkärin ohjauksessa, jotta se ei vaikuta sikiön kehitykseen.