Olen kuukautisten ja ovulaation päivä kesäkuun 19 päivänä.

Olen kuun kalenteri 19. kesäkuuta, kuukautisten ovulaation päivä on se päivä ja päivä voivat olla samassa huoneessa,

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:259
Ying_Li
sairaanhoitaja

Hyvä: kätilötekniikka, perhesuunnittelu, kohdunulkoinen raskaus, keisarileikkaus, laparoskooppinen leikkaus

Kuntoanalyysi: Hei, sinun pitäisi olla ovulaatiojakso 5. heinäkuuta, ovulaatiokausi on myös suurempi samassa huoneessa raskaudessa.
Fenyan_Wang

Kuntoanalyysi: noin 3 heinäkuu on noin ovulaation päivä, on suositeltavaa olla samassa huoneessa tämän jälkeen .. välttää ulkonäkö.
Guangguang_Zhou

Kuntoanalyysi: ovulaation päivämäärä ja kuukautiskierto liittyvät mielialaympäristöön, tavanomainen ovulaatiokausi on yleensä yli 14 päivää ennen seuraavaa kuukautiskiertoa, ja ehdotan, että sinun pitäisi olla hermostunut, on parasta kiinnittää huomiota ravitsemukseen.
Bing_Zhao
lääkäri

Hyvä: Sisätautilääkkeet, yleiset yleiset sairaudet, gynekologia, ihotautika, psykologinen neuvonta jne.!

Tilanalyysi: Hei, jos kuukautiskierron säännöllisyys, ovulaation päivä on seuraavan kuukautiskierron ensimmäisen päivän ensimmäinen 14 päivää, 5 päivää ennen päivää ja sen jälkeen (noin 10 päivää) voidaan pitää ovulaationa niin kauan kuin sama huone ovulaation aikana
Jian_Huo

Tilanalyysi: En tiedä, ovatko säännölliset kuukautiset säännöllisiä.Naisilla, joilla on säännöllinen kuukautiset, ovulaatio tapahtuu yleensä noin 14–16 päivää kuukautisten jälkeen.Jos sinulla on säännöllinen kuukautiset, ovulaation päivä on heinäkuun kolmas päivä, kolmannen päivän kolmas päivä ja kaksi päivää ennen ovulaation huippua ja sen jälkeen.