Sydämellä on joskus vilkaisu siitä, mitä tapahtuu?

Sydämellä on joskus vilkaisu siitä, mitä tapahtuu, tunne on kuin kyykky, hetkellinen kipu, mitä tapahtuu, onko se sydänsairaus?

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:341
Xinqiang_Liu

Kuntoanalyysi: harkitse nivelkipuhermoston kipua Krooninen nielutulehdus yskä voi aiheuttaa rintakipua Ohje: Jos tarkistat keuhkot ovat hienoja, ei yleensä ole ongelmaa.
Mutta en yskä, vain tuntuu sydämen loukkaantuneena, ei muita oireita.
Yingfeng_Wu

Sydämen kivun syyt ovat ristiriitainen neuralgia, sepelvaltimotauti, sydämen neuroosi, lisäksi väsymyksen tai unen puutteen vuoksi se voi myös aiheuttaa sydänlihaksen iskemiaa, ja on olemassa oireita rintakipua varten.
Aiji_Qin

Kuntoanalyysi: Hei, sinun tilanteesi voidaan pitää sepelvaltimotautien anginaa Ohje: Jos otat osan nitroglyseriinitablettien oireiden lievitystä, sinun pitäisi mennä sairaalaan sydän- ja verisuonilääkkeille mahdollisimman pian.
Yingxin_Liu
Hoitava lääkäri

Hyvä: parantumattomat sairaudet, lasten terveys, ylempien hengitysteiden infektiot, keuhkoputkia, keuhkokuume

Tilanalyysi: Syy tähän voi olla angina pectoris tai veren riittämättömyys, kun sydän on pieni, tai välikalvon neuralgia. Ohje: On suositeltavaa tehdä EKG, jotta voidaan tarkistaa, onko sydänlihaksen iskemia.
Nmbnm1314_B

Tila-analyysi: Se häviää luonnollisesti 10 minuutin kipuajan jälkeen, ja sen katsotaan johtuvan sydänlihaksen ja sydämen lihaksen riittämättömästä verenkierrosta, mikä ei ole ilmeistä, koska EKG: tä ja sydämen värin ultraääniä ei löydy.
Linyu_Yi

Tilanalyysi: Tämä voi johtua sydämen vajaatoiminnan riittämättömyydestä, mikä ei ole ilmeistä, koska EKG: tä ja sydämen ultraääntä ei löydy, vaan se liittyy liialliseen väsymykseen, fyysiseen heikkouteen ja rasvaan.