Sikiön reisiluun pituus on lyhyt

Haluan tietää, jos vauva ei kehitty hyvin, vaikuttaako se tulevaisuuden korkeuteen? Nyt mitä voin tehdä, voi auttaa vauvaa kehittymään.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:318
Yumin_Li
Hoitava lääkäri

Hyvä: erilaisille diabeteksille, verensokerin suvaitsemattomuudelle, hypoglykemialle, hyperglykemialle ja hyperosmootiselle tilalle

Kuntoanalyysi: Hei, syntymäsi tarkistuksen tuloksista on lyhyt reisiluun arvo, on tarpeen kiinnittää huomiota, ohjausta: mutta miehesi ja vaimon korkeudesta huolimatta ongelma ei ole suuri, ei tarvitse olla liian suuri
Jinren_Wang

Kunto-analyysi: Hei, väritutkimus, koska se vaikuttaa useisiin tekijöihin, kuten sikiön asentoon, tulee virhe, joten vaikka nykyinen keskiarvo on alhainen, älä huolehdi liikaa, kuten sanonta menee, synnynnäistä puutetta voidaan täydentää.
Angyishi123_W

Kunto-analyysi: Hei, jos ei ole muita poikkeavuuksia, voit silti tarkkailla, kiinnitä huomiota kaksinkertaisen ylähalkaisijan jne. Numeerisiin muutoksiin. Lisäksi on tarpeen vahvistaa ravitsemuksen ohjausta sikiön imeytymisen edistämiseksi: suositellaan, että aktiivinen havainnointi ei saa olla liian hermostunut perimisen estämiseksi.