Syö metronidatsolia, iso reaktio, halua oksentaa

Syö metronidatsolireaktiota, halua oksentaa, huimausta, mitä voidaan lievittää.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:32
Lihui_Zhang
lääkäri

Hyvä: Sydän- ja verisuonikirurgia, johon kuuluu venttiilitauti, sepelvaltimotauti, synnynnäinen sydänsairaus, iso veri

Kuntoanalyysi: Tilanneesi kuvauksen mukaan harkitse ruoansulatushäiriöiden, kohdunkaulan nikamien jne. Aiheuttamia oireita. Ohje: On suositeltavaa, että voit ottaa suun kautta morfiinia, sibutramiinia, yleensä kiinnittää huomiota ruokavalioon, älä syö mausteista mausteista ruokaa, kevyt ruokavalio
Bo_Tan
Hoitava lääkäri

Hyvä: erilaiset onkologiset sairaudet, kiinalaisen lääketieteen yleinen dialektinen hoito sädehoidon ja kemoterapian aikana ja sen jälkeen

Tilanalyysi: Jos olet tällaisessa tilanteessa, voi olla, että olet ottanut tämän lääkkeen, ja sitten se on aiheuttanut joitakin haittavaikutuksia, se ei ole outo ilmiö. Ohje: Et tarvitse välttämättä hoitoa, sinun pitäisi noudattaa sitä.
Xiaochun_Wang

Tilanalyysi: Metronidatsoli itsessään on hieman enemmän sivuvaikutuksia, kuten oksentelua tai pahoinvointia Voit lopettaa lääkkeen Ohje: On suositeltavaa käyttää muita lääkkeitä metronidatsolin sijaan, älä syö metronidatsolia ensi kerralla.
Shouping_Zhou

Tilanalyysi: Hei. Miksi käytät metronidatsolia kuvauksenne mukaan? Kuvaile tilannettasi Ohje: Jos se on suun metronidatsoli, reaktio on hyvin raskas, ehdotan, että vaihdat muita tulehduskipulääkkeitä.