Tämä kuukausi on kolmas kerta, kun tunnen huimausta ja oksentelua, ja yhtäkkiä illallisen jälkeen

Tämä kuukausi on kolmas kerta, kun tunnen huimausta ja oksentelua, jotka kaikki yhtäkkiä tulevat vakavammiksi aterian jälkeen ja sylkevät kaiken ja sitten helpottavat sitä.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:35
Hangjianxi2_Z

Tilanneanalyysi: voi olla gastriitin tai ruoansulatuskanavan haavaumien aiheuttama.Se on parasta saada gastroskooppi selväksi.Ei yleensä kiinnitä enemmän huomiota ruokavalioon ja juomaan runsaasti vettä .. Ohje: Ehdotan, että teet parhaan mahdollisen gastroskopian, ylläpidät hyvää mielialaa, henkeä iloisena, unena
Liping_Zheng

Kuntoanalyysi: Hei, harkitse mahan motiliteettia hidastamalla refluksointia, ruoansulatushäiriöitä, ruoansulatuskanavan toimintahäiriötä, joka johtuu opastuksesta: Ehdotan, että otat Huoxiangzhengqi-pillerihoitoa, kiinnitä huomiota juomaan runsaasti vettä, kiinnitä huomiota ruokavalioon välttääksesi mausteista ärsyttävää kylmää
Jianjun_Zhang

Tila-analyysi: Tässä tapauksessa sinun täytyy tarkistaa aivojen CT, jos haluat nähdä, onko ongelma, jos aivot ovat kunnossa, sinun täytyy tarkistaa ruoansulatuskanava.
Tianwen_Li

Tilanalyysi: Hei. Sinun kuvauksenne mukaan sinulla on huimausta ja oksentelua, suositellaan, että voit ottaa suun kautta lääkitystä ja kiinnittää huomiota ruokavalion hoitoon.