Naiset haluavat vielä pissaa, kun ne ovat lopettaneet virtsansa

Minusta tuntuu, että virtsaputki on epämiellyttävä, sen takana oleva paikka, se on emättimen tai virtsaputken, en voi kertoa, onko se hieman epämiellyttävä, mutta se ei vahingoita.Seillä on aina virtsan tunne.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:26
Xuemin_Kong

Hei, sinun kuvauksenne mukaan, harkitse virtsatietulehduksen aiheuttamia virtsarakon ärsytyksen oireita.Juo runsaasti vettä, kiinnitä huomiota hartiahygieniaan, voit käyttää Jieer Yiniä tai kaliumpermanganaattiliuosta puhdistusta varten, voidaan hoitaa suun kautta tulehduskipulääkkeillä nitrofurantoiinilla ja metronidatsolilla
Guoyingzhuren_Peng

Hei, anatomisesta näkökulmasta, naaraspuolinen virtsaputki, rakon pohja on emättimen vieressä, ja kohdun ja sen kiinnitysten läheisyys liittyy läheisesti emättimeen, jos vaginiitti on erittynyt virtsaputkeen.
Fenxiang223hao_Ai

Hei, virtsan virtsan kiireellisyys ja dysuria ovat mukana virtsatietulehduksilla, kuten mykoplasmalla, viruksilla, virtsaputken tunkeutuvilla bakteereilla, kuten hematuria, tulee olla tarkkaavainen virtsarakon vaurioita, kiviä jne. On suositeltavaa tarkistaa säännöllisesti suuressa sairaalassa ajoissa.