Minulla on kuume, en halua syödä, en halua puhua, en halua puhua

Minulla on kuume, en halua syödä, en halua puhua, en halua puhua

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:215
Ying_Yue
lääkäri

Kuntoanalyysi: Tämä ehdotus on suolistosairaus, joka johtuu useimmiten bakteriaalisen infektion aiheuttamasta enteriitista, joten se on aina ripuli, joka aiheuttaa liiallista kehon kehon kulutusta ja ylikuumenemista, kuume, skorpioni kuiva.
Joskus sylkeä
Oksentelu viittaa siihen, että gastroesofageaalinen refluksointi on myös helppoa, mikä viittaa siihen, että mahalaukku on myös vaikuttanut, mikä johtuu gastroenteriitista.
Xuehua_Yao
lääkäri

Hyvä: kaulan ja jalkojen kipu, kasvojen halvaus, päänsärky, unettomuus ja muut hermoston sairaudet, vatsakipu,

Kuntoanalyysi: Tätä tilannetta on pidettävä pernan ja mahalaukun epäjohdonmukaisuutena, mutta myös harkitsemaan bakteerien ja virusinfektioiden käyttöönottoa: voi testata veren rutiinia, kohdennettuja tulehdusta ja viruksia torjuvia lääkkeitä samalla kun lisätään pernaa
Shuo_Yang

Tilanneanalyysi: Syy tähän tilanteeseen liittyy suoraan kylmän viruksen aiheuttamiin kylmiin, on parasta käyttää lääkkeitä tarkkailemaan, jotta tauti ei viivästy. Ohje: Vaikeassa tapauksessa sitä voidaan hoitaa suun kautta annettavalla Shuanghuanglian-oraaliliuoksella.
Joskus sylkeä
Selitä, että tämä tilanne liittyy myös gastriittiin, se on parasta oikea-aikaisesti oireenmukaisen hoidon havainnointiin.