Mitä tehdä, jos synnytyksen jälkeen ei ole maitoa

Miten voin saada maitoa?

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:264
Yun1989_B

Kuntoanalyysi: 1, älä huoli, tasoita mieli, anna vauvan imeä, mutta älä ime liian kauan, älä aloita ruokkimista, sitten nänni imetään, on erittäin tärkeää suojata tutti, 2, tuotannon jälkeen 2-3
Dongqiu_Wang
Hoitava lääkäri

Hyvä: päänsärky, huimaus, unihäiriöt, ahdistuneisuushäiriöt, aivohalvaus, kasvojen halvaus,

Kuntoanalyysi: synnytyksen jälkeisen maidon puutteen hoidon puutteet, maidon laajeneminen 1. Äitiysmaidon lihaskäsittely päivässä vähemmän ottaa 50 grammaa päivän liljaa, 150 grammaa vähärasvaa sianlihaa, seesamiöljyä, sipulia, inkivääriä, suolaa, soijakastiketta, MSG: tä.
Bo_Ding

Tilanalyysi: Jos maitoa ei ole lainkaan, hoito on vaikeampaa Ohje: Voi olla rintakanavan tukos, voit käyttää kiinalaisen lääketieteen hoitoa, Shugan Liqi, Huoxue Huayu -hoito, katso onko olemassa tiettyä roolia.
Yecaozhuzhu_Si

Tila-analyysi: ensimmäisen kerran synnytyksen jälkeen, anna vauvan imeä maitoa, sekä maitoa imetään, ennen maitoa, maitoa imetään ennen maitojauhetta, jotta se stimuloi rintamaidon erittymistä.
Ushuqing_Q
Hoitava lääkäri

Hyvä: akuutti ja krooninen gastriitti, vatsakipu, mahahaava

Kuntoanalyysi: vähemmän synnytyksen jälkeistä maitoa tai maitoa, jota kutsutaan maidon puutteeksi Ohje: käytettävissä oleva lihaksensisäinen oksitosiinin injektio maidon ulosvirtauksen edistämiseksi tai rintapumppu ja muut menetelmät.
Wensheng_Che

Tilanneanalyysi: ei maitoa synnytyksen jälkeen, voit syödä enemmän sian ravitsimia, kiinalaisen lääketieteen, sian ravitsijat ovat hyvä maidonruoka Ohje: Syöt tavallisesti enemmän runsaasti proteiinia ja ravitsevaa ruokaa.