Entä raskaus ja unettomuus?

Raskauden unettomuus: Minulla on ollut kolme aborttia menneisyydessä, mutta hoidon jälkeen minulla on vihdoin lapsi, ja lääkäri pyytää minua aina kiinnittämään erityistä huomiota jokapäiväiseen ruokavalioon.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:270
Zhenghui_Hua

Kuntoanalyysi: Hei, kuuntele kuvaustasi, itse asiassa olet liian hermostunut saadaksesi unettomuusohjausta: Älä ole liian hermostunut, koska tiedät, että tämä ei ole hyvä.
Lingzhi_Hu

Edellä esitettyjen tietojen mukaan raskaus on unettomuus, mutta tiedätte myös, että elämän syy on se, että olet liian ahdistunut, itse asiassa raskaus on fysiologinen ilmiö, voit mennä sen kanssa, syödä sitä, mitä et syö, ja nyt emme ole ravitsemuksellisia.
Libai_Cai

Kuntoanalyysi: Hei, olet nyt johtanut unettomuusohjauksen aiheuttamasta liiallisesta jännitteestä: Hei, suosittelen, että pidät hyvällä tuulella, tehostat ravintoa, teet yksinkertaista liikuntaa ennen nukkumaanmenoa, rentoutat mielialaasi, säädät mielialaasi, unet, eivät aina
Jianhua_Liu

Tila-analyysi: Hei, tämä ystäväsi, lue hyvin vakavasti kuvauksesi, katso, että nykyinen tilanne on liian hermostunut, tämä ei edistä normaalia vauvaa, joten sinun on säädettävä mahdollisimman pian