Entä jos penis on lyhyt?

Kuinka tehdä lyhyt penis, olen kolmekymmentäkahdeksan joka kerta, kun vaimoni ei täytä peniksen lyhyttä tekemistä, olen kolmekymmentäkahdeksan joka kerta, kun vaimoni ei ole tyytyväinen

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:78
Baomin_Zhang

Hei, tilannekuvauksen mukaan: Peniksen koko ja geneettinen suhde on hyvin suuri, jos se vaikuttaa aviomiehen ja vaimon elämään, voit tehdä toimenpide laajentaa, erityisesti säännölliseen sairaalakonsultointiin, tilanteen mukaan tehdä hoitovaihtoehtoja.
Yulin_Wang

Hei, ensinnäkin, sinun täytyy tietää, että miesten sukuelinten koko määräytyy pääasiassa geneettisten tekijöiden perusteella, kunhan se on 10 cm erektion jälkeen, se ei vaikuta seksuaaliseen elämään.
Shuli_Zhang

Kuntoanalyysi: Hei, penis ei voi olla toissijaista kehitystä, lääke ei lisää peniksen vaikutusta, älä usko vääriin mainontaan Ohje: Ainoa turvallinen ja tehokas menetelmä penikselle on kirurginen hoito.
Tiedätkö, kumpi on parempi?
Mitä sanoit, on erittäin korkean teknologian leikkaus
Hei, tämä toimenpide viittaa siihen, että lähdet paikalliseen maakuntatieteelliseen hoitoon, maakunnan sairaalan lääketieteellinen tekniikka on suhteellisen kypsä