Viime päivinä jalkojen päällä on ollut monia punaisia ​​sudenkorentoja.

Viime päivinä jalkoilla on ollut paljon punaisia ​​torakoita, jotka eivät ole yhdessä, he ovat muutamia heistä joka päivä, ja ne kaikki löytyvät aamusta, kun he nukkuvat.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:218
Hailong_Jia

Kuntoanalyysi: Hei, yleensä alaraajoissa kuuman stimulaation takia tai allergioiden vuoksi, se aiheuttaa ilmeistä paikallista kipua ja kutinaoireita Ohje: Hei, kuvauksesi on nähty, on suositeltavaa, että kiinalainen lääketiede on qi ja verenkierto
Zhong_Bao

Kuntoanalyysi: Hei, tämä tilanne on allergisen nokkosihottuman tapaus, tulisi kiinnittää huomiota allergian vastaisiin hoitoihin Ohje: Lisäksi kiinnitä huomiota tähän tilanteeseen, yleensä välttäkää syömistä mereneläviä ja muita ruokavalioita, jotta ei aiheudu epämukavuutta.
Jun_Chen

Tilanalyysi: Hei. Sinun tilanneanalyysi kuuluu urtikariaan. Tämä voi johtua allergioista, kuten lääkkeistä tai elintarvikkeista tai elintarvikkeista. Ohje: Voit ottaa cetiriziinitabletit, mizolastiinitabletit jne.
Ningning_Zhang

Kuntoanalyysi: Hei, tämä tilanne on yleinen allergisessa ihotulehduksessa, vältä kitkaa ja puristusta.Katso lisää havaintoja Ohje: On suositeltavaa ottaa suun kautta otettavat Tongsheng-pillerit, kalsiumglukonaattia suun kautta otettavaa liuosta.
Miaoqing_Feng
Hoitava lääkäri

Hyvä: pelko aids, sukuelinten syyliä, gonorrhea, syfilis, akne, ihottuma, ihoallergiat

Kuntoanalyysi: On arvioitu, että raskaiden kosteustekijöiden aiheuttama suorituskyky, sinun on viipymättä käytettävä huumeiden ohjausta koskevia ohjeita: voit myös syödä märkä myrkyllisiä kapseleita, on suositeltavaa vetää kuppia, tätä voidaan myös hallita tehokkaasti, ei
Zhiquan_Wu

Kuntoanalyysi: Hei, antamiesi tilanteiden ja kuvattujen oireiden mukaan, harkitse allergista urtikariaa, ohjeita: Ehdotan, että annat loratadiinin oraaliliuoksen antialergisen ja kutinahoidon, samalla kun annat calamiiniliuoksen
Kiitos lääkärille, nousin tänä aamuna ja löysin nämä punaiset torakat kyynärpääni. Onko se myös urtikaria? Missä ovat urtikariat? Olen opiskellut ulkona viime päivinä, ja menin kotiin juomaan suoraan jääkaapissa.
Hei, ehdotan, että annat yllä mainitut lääkkeet, ja voit antaa sen pois allergeeneista.