Lääkäri, menetin vain yli vuoden kuluttua 20-vuotiaasta.

Tohtori, menetin vain yli vuoden kuluttua 20-vuotiaasta. Piirin sijainti pään yläosassa on nyt aivan selvä: isäni ja äitini eivät ole menettäneet hiuksiaan, isäni ei ole kalju.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:250
Zhenjun_Zhong

Tilanalyysi: Tilanne kuuluu qi: n ja verenpuutteen ja verenpuutteen aiheuttaman pernan ja munuaisten yangin puutteen oireisiin, jotka johtavat hiustenlähtöön .. Ehdotukset: On suositeltavaa mennä kiinalaisen lääketieteen sairaalaan ajoissa hoitamaan oireyhtymän erilaistumista ja juoda kiinalaisen lääketieteen.
Jie1992_Liu

Kuntoanalyysi: hiustenlähtö ja väsymys eivät ole hyviä, henkinen stressi, hivenaineet osittaisen pimennyksen puuttuessa on suhde. Ohje: Lisäksi, mutta myös kiinnität huomiota ravitsemukseen, hiusten pääkomponentti on kollageeni, joten täydentää korkealaatuista proteiinia, B
Dongcan_Deng

Kuntoanalyysi: Hei, olet kuvailtujen oireiden mukaan, että olet kaljuuntuminen, on suositeltavaa, että voit hieroa minoksidiililiuosta ja samalla suun kautta Jinwu-kapselia.
Liyuan_Qiao

Kuntoanalyysi: Hei, voi olla tavallinen unen laatu ei ole hyvä, elinpaine liittyy suhde.Johto: Ehdotan, että syöt syödä terveyttä ja hiusten kapseleita Yishenshengfa pillereitä kystiini, kalsium pantotenaatti hoitoon yleensä kiinnittää enemmän huomiota lepoon.
Lu_Zhang

Kunto-analyysi: Hei, hiustenlähtö johtuu enimmäkseen endokriinihäiriöistä, heikentyneestä immuniteetista, ravitsemuksellisesta imeytymisestä ei johda opastukseen: niinpä ratkaista hiustenlähtöongelma, parantaa sen juuret, endokriinisten häiriöiden säätely, parantaa immuniteettia, hiukset
Jh4168_G

\"Taudin analyysi: Sinun tilasi on alopeetsia areata, yleiset syyt alopeetsiaan areata ovat henkistä stimulaatiota, geneettistä, endokriinista, autoimmuunista jne. Ohjeita: 1. Vapauta henkistä stressiä, ahdistusta, vähennä psykologista taakkaa, kiinnitä huomiota työhön ja lepoon.