Mitkä ovat neuroosin oireet?

Mitkä ovat neuroosin oireet? Miksi saat tämän taudin?

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:295
Jian_Huang
lääkäri

Hyvä: mahasyöpä, paksusuolen syöpä, ruokatorven syöpä, keuhkosyöpä, rintasyöpä, maksasyöpä, haimasyöpä

On olemassa sairaala nimeltä Cheng · Du · Nan Ya · Biolääketieteellinen tutkimuslaitos, joka lähtee sairaalaan hoitoon, Chengdu · Du · Nan Ya · Bio-biolääketieteen tutkimuslaitos on hyvä, jossa ADHD-hoito toimii hyvin, pikku hermostani
Zhichang_Zhang

Ohje: Tällä hetkellä tätä tautia kutsutaan neurasteniaksi. On suositeltavaa mennä sairaalaan fyysiseen tutkimukseen.Jos suljet aivojen ja hermostojen orgaaniset sairaudet, voit kuulla ammatillista psykologia parantamaan kognitiivista, yhdistävää ja käyttäytymiskoulutusta.
Fang_He

Kuntoanalyysi: Neuroosi, joka tunnetaan myös nimellä neuroosi, psykoosi, on sekä henkisiä että fyysisiä oireita, neuroosi on palautuva, ulkoinen stressi pahenee ja oireet lievittyvät tai häviävät, sosiaalinen toiminta on suhteellisen hyvä, itsekontrolli riittää.
Wulian_Geng

Hei, me ensin ymmärrämme, mikä on neuroosi, neuroosi, joka tunnetaan myös neuroosina tai neuroosina, joka on yleinen termi mielenterveyshäiriöiden ryhmälle, mukaan lukien neurastenia, pakko-oireinen häiriö, ahdistus, fobia, somatoformin häiriöt jne.