Haluan tietää, onko se tartunnan saanut.

Haluan tietää, onko minulla tartunnan tai olen liian huolissaan, ja tänään on kahdeksas päivä, jossa on suuri riski sukupuolielämästä, eikä paikallisella alueella ole epämukavuutta, vaan on paljon argumentteja, jotka joskus tuntuu kuin glans polttavat.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:62
Shuai_Wang

Kuntoon liittyvä analyysi: Hei, jos ei ole ihottumaa, kutinaa ja vastaavaa itsestään, niin ei pitäisi olla mitään ongelmaa, ei voi selittää minkään taudin olemassaoloa, toivon, että sinulla ei ole painetta.
Ok, okei, kiitos, psykologia voi olla aina huolissaan, eikä pinnalla ole mitään oireita.
No, kyllä, voit jatkaa tarkkailua ja toivoa, että sinulla ei ole paineita. Tällä hetkellä sillä pitäisi olla vain vähän vaikutusta, eikä sinun tarvitse huolehtia.
Guangzhe_Deng

Kuntoanalyysi: Hei, lue kuvaus, mitkä ovat epämukavuuden oireet, oletko tehnyt mitään tarkastuksia? Ohje: verikokeita voidaan tehdä, tauti suljetaan pois, oireiden hoito diagnoosin jälkeen yleensä kiinnittää huomiota henkilökohtaiseen käyttäytymiseen, välttää
En ole vielä tarkistanut sitä. Voinko saada tuloksen, kun menen sinne? Jos minulla on se, menen katsomaan sitä ensin. Voinko mennä läänin sairaalaan?
Säännöllinen kolmannen tason sairaalan diagnoosi.
Fengcun_Wang

Kuntoon perustuva analyysi: pelkästään oireiden perusteella ei ole mitään keinoa määrittää, jos on olemassa suuria riskitekijöitä, on suositeltavaa tarkistaa, voidaan määrittää vain tarkastuksen, ohjauksen avulla: voi tarkistaa neljä infektiota kuukauden kuluttua tai tehdä HIV-vasta-aineita kolmen kuukauden kuluttua