Se on vatsakipu, menossa WC: hen kolme tai neljä kertaa päivässä.

Se on vatsakipu, menossa wc: hen kolme tai neljä kertaa päivässä, mutta suolenliikkeiden määrä on pieni.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:75
Lili_Yang

Tilanalyysi: Harkitse suoliston kasviston epätasapainon tai ruoansulatuskanavan toimintahäiriön aiheuttamia oireita, tarvitset aktiivista lääkitystä oireenmukaista hoitoa Ohje: Tässä tapauksessa sinun täytyy aktiivisesti ottaa lääkkeen koko suolistokapseli tai maitohappobakteeritabletit.
Yuhong_Cui

Hyvää, vatsakipuja on monia syitä. On suositeltavaa mennä sairaalaan hoitoon, tehdä siihen liittyviä tutkimuksia, selventää syytä ja ottaa sitten tehokkaita hoitotoimenpiteitä.
Dengrong_Yang

Kuntoanalyysi: Hei: Sinun kuvaamiesi oireiden kautta se saattaa liittyä enteriittiin, joka johtuu pääasiassa epäasianmukaisesta ruokavaliosta. Ohje: Ehdotus: Voit syödä muutama suolisto kolmen päivän ajan nähdäksesi, onko mitään vaikutusta,
Xianglong_Xu

Kuntoanalyysi: Hei, tilanteen mukaan, on todennäköisempää gastroenteriitti: Harkitse ruoansulatuskanavan toimintahäiriön ohjausta: Hei, sinun tilanteen mukaan ehdotan, että käytät lääkärin ohjauksessa.
Jiding_Fu

Kuntoanalyysi: Hei, voinko kysyä, onko lähitulevaisuudessa olemassa epäpuhtaita asioita, ensin harkitse akuutin gastroenteriitin ohjetta: Jos vatsakipu on pitkä, on suositeltavaa mennä sairaalaan ulosteesta tarkistaaksesi, onko olemassa loistauditulehdusta tai tartuntatautia.
Gao_Tan

Kuntoanalyysi: Hei, annettujen tietojen mukaan enteriitti on todennäköisesti ensimmäinen. Ohje: Yleensä yli 3 kertaa päivässä ei ole normaalia, on suositeltavaa testata suoliston rutiinitutkimusta, tukea enteriittia ja syödä