Joka kerta kun tulet kuukautisiin, hikoilette ja hiki.

Ongelman kuvaus: Joka kerta, kun tulet kuukautiskierron aikana, hikoilette ja hiki, kävelet heikkoja, syövät kipua ja otatte kipulääkkeitä asiasta riippumatta Onko mitään keinoa poistaa juuret?

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:287
Xingqiang_Liu

Kuntoanalyysi: Dysmenorrea on yksi yleisimmistä gynekologisista oireista, mikä viittaa alavihan kipuun ja pullistumiseen ennen kuukautisia ja sen jälkeen, ja siihen liittyy selkäkipu tai muu epämukavuus, oireet vaikuttavat vakavasti elämänlaatuun.
Hffyy_H
Tohtorin jäsen

Dysmenorrea johtuu liiallisesta prostaglandiinisynteesistä endometriumissa, mikä aiheuttaa kohtuutonta kohtuun supistumista, ja se on kliinisesti jaettu ensisijaiseen dysmenorrheaan ja sekundaariseen dysmenorreaan, joka on yleinen gynekologinen sairaus.
Yaodangguigouqigo_Shan

Liiallisen estrogeenin aiheuttama dysmenorrea, ilman huumeita, voi lisätä vaatteita vain lämpimän, oikean vatsalämmön säilyttämiseksi, mutta vaikutus ei ole ilmeinen.
Qingxia_Wang

Tilanneanalyysi: Hei, tilanteesta, jossa sanoit, jos sinulla on dysmenorrhea, harkitse endometrioosia.
Sk64579575y3_A
lääkäri

Hyvä: kaulan ja olkapään kipu, lannerangan herniation

Tilanalyysi: Dysmenorrea tai kuukautiskipu on yksi yleisimmistä oireista gynekologisilla potilailla, ja monilla naisilla on lievä epämukavuus kuukautisten aikana, mutta dysmenorrea viittaa kuukautiskipuun, joka vaikuttaa normaaliin toimintaan ja vaatii lääkehoitoa:
Sk64136979pw_A
lääkäri

Hyvä: yksinkertainen thoracolumbar murtuma, lannerangan herniation, distaalinen säde murtuma

Tilanalyysi: Hei, keski-naisella on eri aste dysmenorrea kuukautisten aikana, suurin osa voidaan sietää Ohje: Mikäli dysmenorreaa ei voida hyväksyä, useimmat patologiset tekijät otetaan huomioon.
Sk643109383h_A

Kuntoanalyysi: Keskimääräisellä naisella on eri asteinen dysmenorrea kuukautisten aikana, suurin osa voidaan sietää, opastus: Jos on olemassa kohtuuton dysmenorrea-tilanne, suurin osa patologisista tekijöistä on tarpeen, täytyy tulla