Aohao lääketiede Miten tehdä säästää

Voisiko se

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:751
Wenyang_Zhu

Jos lääke ei rakenneta, sekatavarakauppa voit, älä laita purkki estää homeen aiheuttamia kuumalla säällä. Jos on mahdollisuus kantamaan kalliita lääkkeitä, voit laittaa jääkaappiin, jos se on puolesta paistettua huumeita, voit
Jingxiao_Zhang

Kuntoanalyysi: Hei, tämä on mahdollista, mutta on olemassa paljon kiinalaisen lääketieteen ovat erityisiä suljetussa pussissa, voit kysyä ohjeita: Lisäksi joka kerta, ja mieluiten ennen sitten liota kuumaan veteen lämmittää sitä toivon vastaukseni.
Li_Zhou

Kuntoanalyysi: Hei, tämä ohjaus on yleensä huono: Voit mennä kouluun etsimään jääkaappiin varastointia, juo sitä kuumalla vedellä tai kuumalla erän keitetään toivottaa hyvää terveyttä on yli \"Aohao lääkettä miten pelastaa se.
Yajun_Chao

Kunto analyysi: Kun keittäminen paistettu, olisi välittömästi liuotuksen keitos, ei pitkään aseta potin estää liiallinen sisältävät kolloidista nestettä, kylmä geeliytymistä, lisääntynyt suodattamalla vaikeuksia, mutta myös helppo härskiintymistä toteuttaa suodatin.
Ruigang_Zhang

Kuntoanalyysi: jos väität kertaluontoisen lääketieteen Jian Hao ei varmasti ole ohjeellisia: Koska lääke sisältää paljon sokeria, proteiinia ja muita ainesosia, jos tämä kauppa on varmasti helposti johtaa bakteeri-infektio, kuten epäonnistumisen tila heikkenee,
Yongshou_Pu

Kuntoanalyysi: tilanne huone tilanne todennäköisesti pilaantumista ohjausta: Jos voit antaa paikallista jäätymisprosessiin voidaan syödä, kun sulaa lämpenemistä.