Viime vuonna B havaittiin olevan lievä rasvahappojen maksan

Viime vuonna, kun tein B: n, löysin lievän rasvahapon. Lääkäri avasi yli kymmenen kiinalaista kasviperäistä lääkettä, mutta minulla ei vieläkään ole hoitoa. Haluan tietää, mitä lääkeainetta otan nyt.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:386
Xiaowu_Wang

Hei, lievää rasvahappua ei suositella ottamaan lääkitystä, kunhan noudatat terveellistä elämäntapaa, voit hallita, noudattaa kevyttä ruokavaliota, syödä enemmän sipuli sieni-selleriä ja muita lipidejä alentavia ruokia, syödä vähemmän rasvaa eläinten viskoosia, paistettua ruokaa.
Qingli_Hao

Kuntoanalyysi: Hei, lausunnonne mukaan yhdistettynä tilanteeseen, voit ottaa yleisen, kohtalaisen harjoituksen erittäin tärkeäksi.
Xiaohua_Bao
lääkäri

Hyvä: Maksa- ja sappiteiden sairaudet, kilpirauhasen, kasvain

Kuntoanalyysi: Hei, oireiden ja merkkien analyysin mukaan, rasvahapon suorituskyvyn alkuarvio, Opastus: rasvainen maksa on krooninen sairaus, lähinnä siksi, että ravitsemus on liian hyvä maksaan johtava
Yi_Liu

Kunto-analyysi: Hei, tilanteesi mukaan, lievä rasvahappojen huumeidenkäsittely, mutta tarvitsevat myös liikuntaa, Opastusta: on rasva-maksa, jos ei ole muita oireita, yleensä enemmän liikuntaa, ruokavalio
Shurong_Guan

Hyvä: gynekologiset sairaudet

Kuntoanalyysi: Hei, kerroksen mukaan sinulla on lievä rasvahappojen maksan, voit ottaa hoitoa ilman lääkkeitä.