Apua - 9 viikkoa raskaana, B-tiedot eivät ole kovin hyviä.

Toivon, että annan yksityiskohtaisen B-analyysin ja annan lisäneuvontaa.

Käyttäjä ja lääkäri voivat tarkastella kuvatietoja.

READ:314
Ping_He

Kuntoanalyysi: mukaan B-ultraääni tuloksia, gestaatioikä noin seitsemän viikon, ja lakiperämitan pituus 5 ~ 6cm kun hän näkisi primitiivinen sydän putki pulssi, jos yleensä kuukautiskierto on säännöllinen, niin
Onko se suhteessa ajankohtaan, koska arvioin, että otettiin palvelukseen samassa huoneessa syyskuussa.Onko kooltaan ja kooltaan eroa? En tiedä, onko minulla utero tai posteriasema.Jos olen takana,
Tällä hetkellä ei ole helppoa laskea kuukautiskierron mukaan, on suositeltavaa tarkistaa B-ultraäänitutkimus 1 viikon kuluttua, on parempi käyttää vatsan ultraääntä raskauden alkuvaiheessa, sitä voidaan pitää vaginaalisena ultraäänenä, koska suuriteho ei sovi raskaudelle.
Puhun, onko etu- ja posteriorinen kohdu vaikuttava, onko sikiön sydämenlyönti, ei raskauden ikä-ongelma.Jos kohtu on takapenkillä, on helppo nähdä tai kuunnella sitä?
Jos kohtu on etu- tai taka-asennossa, B-ultraääni näkyy. Jos B-ultraääni on taaksepäin, jos sydänputken pulsoitumista on vaikea arvioida, voit käyttää sen sijaan Yinchaoa.
Hänen vastauksensa ansiosta, mutta haluan vielä kysyä. Jos raportissa arvioidaan, että sikiön sydämenlyöntiä ei löydy, lääkäri näkee sen yleensä B-ultraäänellä.
Sikiön sydämen lyöntiä voidaan yleensä nähdä suoraan B-ultraäänilaitteistolla, se on dynaaminen ja staattista karttaa ei voida nähdä. Tietenkin, jos kyseessä on värin ultraääni, voit käyttää Doppleria kuultavakseen sikiön sydämen lyöntiäänen.
H1598_X

Kuntoanalyysi: Hei, kerronnan mukaan raskaus lasketaan viimeisen kuukautiskauden ensimmäisestä päivästä. Yleensä sikiön silmut ja primitiiviset verisuonten ovat 50 päivän raskauden aikana. Sinulla on sikiön sydän, kun olet raskaana 9 viikon ajan.
Fengming_Ma

Kunto-analyysi: Tilanne on yhdenmukainen kuukauden kanssa, vaikka oireita ei olisi, on pään ja lonkan pituus, ei sikiön sydän, voi lopettaa kehityksen Ohjeet: Suosittelen, että noudatat 5 päivää nähdäksesi onko enää
Xinyisheng_Wang

Hyvä: Lannerangan nikamat, kohdunkaulan spondyloosi, kiinalaisen lääketieteen ortopedia

Kuntoanalyysi: Hei!